Twee nieuwe hotels in Muzentoren bijna open

© International Hotel Capital Partners
DEN HAAG - De nieuwe hotels in de Muzentoren in het centrum gaan 22 augustus open. In de toren zaten eerst kantoren, maar is nu omgebouwd tot hotel met in totaal 300 kamers.
In de Muzentoren komen twee hotels, de Moxy Den Haag met 185 hotelkamers en een lounge met 140 zitplaatsen. En de Residence Inn met 127 studio's en appartementen met keuken. De hotels zijn met elkaar verbonden en hebben toegang tot de gezamenlijke bar.
© International Hotel Capital Partners

Duurzaamheid

Bij de bouw is rekening gehouden met duurzaamheid. Zo zijn er bestaande bouwconstructies en materialen gebruikt, is er gekozen voor duurzame materialen en afscheiding. 'In de ontwerpfase zijn wederom mooie initiatieven genomen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen'. aldus Annemarie van den Berg, Director of Sales bij International Hotel Capital Partners.
'Zo zijn er bijvoorbeeld bewegingssensoren geplaatst die de verlichting en airconditioning besparen, waterlekdetectie en een vervoersplan voor gasten om ze bewust te maken van andere vervoersmogelijkheden.' Ook werken de hotels met een biovergister, waar al het overgebleven voedsel op natuurlijke wijze wordt afgebroken en niet rechtstreeks in een container belandt.
© International Hotel Capital Partners

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!