Ben jij trots op de stad en wil je dat aan anderen overbrengen? Deze clubs zoeken vrijwilligers

© Ga Den Haag/ De Ooievaart
DEN HAAG - Bij Ga Den Haag en De Ooievaart zijn ze op zoek naar stadsgenoten die hun trots voor en op de stad willen overbrengen aan mensen die hier op bezoek komen. De organisaties hebben verschillende functies beschikbaar voor vrijwilligers: zo kun je gids, schipper of baliemedewerker worden.
Tijdens de open dag op donderdag 8 september aan de Bierkade 19 is er vanaf twee uur in de middag de mogelijkheid om meer te weten te komen over de verschillende functies. Op die dag is er een banenmarkt, je kunt meedoen aan een activiteiten en de dag wordt afgesloten met een borrel.
Ga Den Haag en De Ooievaart organiseren in onze stad rondvaarten, de openstelling de Grote Kerk, het beklimmen Haagse Toren en de verhuur van de Haagsche Stadsfiets. Daarnaast organiseert Ga Den Haag verschillende activiteiten voor een diverse publiek. Dat kunnen toeristen zijn, maar ook bedrijven of stadsgenoten.

Schippers, gidsen en baliemedewerkers

Bij De Ooievaart is men op zoek naar schippers en gidsen die komend seizoen willen helpen om de stad vanaf het water te laten zien tijdens een 90 minuten durende tocht.
Bij Ga Den Haag kun je aan de slag als stadsgids waarbij je gasten te voet of per fiets rondleidt door de stad. Ook worden gidsen gezocht voor de openstelling van de Grote Kerk en de beklimmingen van de Haagse Toren. Wil je liever bijdragen aan de verkoop van tickets? Dan ben je welkom als baliemedewerker.
De open dag voor vrijwilligers is op donderdag 8 september aan de Dunne Bierkade 19 in Den Haag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!