Binckhorstbrug wordt opgeknapt, verkeer moet maand lang omrijden

© Google Maps
DEN HAAG - Omdat de Binckhorstbrug wordt opgeknapt is de weg van 28 augustus tot en met 23 september gesloten voor al het verkeer. Ook fietsers en voetgangers zullen de brug tijdelijk niet kunnen gebruiken. Het is nodig om de brug op de Binckhorst op te knappen omdat deze in slechte staat is. Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingen.
Auto's kunnen de hele periode de brug niet over. Om de stad in te komen moet men vanaf de A12 via de Regulusweg (S108) en dan via de Wegastraat en Supernovaweg naar de Binckhorst.
De stad uitkomen kan via de Supernovaweg, Wegastraat en Regulusweg (S108) en dan naar de A12 richting Utrecht. De Maanweg zelf is wel bereikbaar, al zal daar gekeerd moeten worden. Keren mag niet op de kruising met de Binckhorstlaan.

Fietsers en voetgangers

Voor fietsers en voetgangers is de brug gesloten van zondag 28 augustus tot en met woensdag 31 augustus en van zondag 18 september tot en met vrijdag 23 september.
Binckhorstbrug wordt opgeknapt, verkeer moet maand lang omrijden
Binckhorstbrug wordt opgeknapt, verkeer moet maand lang omrijden

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!