Reparatie stormschade dak ADO-stadion begint maandag

Grote dakplaten van het ADO-stadion laten los door de harde wind
Grote dakplaten van het ADO-stadion laten los door de harde wind © Regio15
DEN HAAG - Bij ADO Den Haag beginnen ze maandag met de reparatie van het stadiondak. Een deel daarvan waaide in februari weg door storm Eunice. Het herstel werd uitgesteld, omdat het leveren van materialen langer duurde.
De herstelwerkzaamheden duren ongeveer twee maanden. Daardoor kunnen de vakken S en T op de Aad Mansveld Tribune voorlopig niet worden gebruikt. Seizoenkaarthouders met een plek in een van die vakken krijgen een andere plek toegewezen.
Woensdag werd bekend dat er eind augustus ADO-fans bij de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax mogen zijn. Het weren van thuispubliek volgde op ongeregeldheden bij de verloren promotiewedstrijd van ADO Den Haag, afgelopen seizoen. Na het laatste fluitsignaal in de wedstrijd tegen Excelsior gooiden ADO-hooligans vuurwerk in het vak met Rotterdamse supporters en buiten raakten honderden supporters slaags met de politie. Of er bij het volgende duel, tegen Jong AZ, ook weer thuispubliek mag zijn, wordt apart bekeken.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!