Zes kilo aan cocaïne, heroïne en MDMA aangetroffen in woning Transvaal

© Politie Den Haag
DEN HAAG - Bij een inval in een woning aan de Wolmaransstraat in Transvaal op woensdagavond is een partij verdovende middelen in beslag genomen. Het gaat om in totaal zes kilo aan cocaïne, heroïne, MDMA en versnijdingsmiddelen. Zes personen zijn aangehouden.
De afgelopen maanden kwamen er meerdere overlastmeldingen binnen over mogelijke drugsgerelateerde activiteiten in de woning, laat de politie weten. Nadat werd vermoed dat in de woning drugs werden geproduceerd, verhandeld en gebruikt, deed de politie een inval. Naast het aantreffen van de verdovende middelen werden er nog vier vuurwapens aangetroffen.
Eén man werd in de woning aangetroffen en daarbuiten nog eens vijf. De zes mannen zijn tussen de 19 en 56 jaar, waarvan er vier afkomstig zijn uit Den Haag. Twee personen zijn heengezonden; hun zaak zal waarschijnlijk op een later moment worden behandeld. De vier andere mannen worden op vrijdag voorgeleid aan een rechter-commissaris.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!