Reconstructie in Minckelersstraat na vondst dode man (44) in april

© Regio15
DEN HAAG - Een deel van de Minckelersstraat is vrijdag afgezet door de politie. In de straat wordt een reconstructie gehouden van de moord op een 44-jarige man. De weg is tot 22.00 uur dicht.
Het lichaam van de Poolse Andrezj werd in april gevonden in een huis in de straat. Volgens mediapartner Omroep West zou hij door drie landgenoten zijn mishandeld, met een ketting door de kamer zijn getrokken en meerdere keren tegen het hoofd en lichaam zijn geschopt en geslagen.
Een 39-jarige man werd opgepakt. De politie gaat uit van een misdrijf. Met een reconstructie probeert de politie te achterhalen wat er zou kunnen zijn gebeurd in het huis. Verder moet een patholoog nog een rapport opstellen over het geweld dat tegen Andrzej is gebruikt. Ook kijkt een schoenzooldeskundige nog naar de zaak. Mogelijk kan die achterhalen wie het slachtoffer hebben geschopt.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!