Gezin op Scheveningen thuis overvallen door mannen 'die op zoek waren naar pakketje'

Politieagent
Politieagent © Politie
DEN HAAG - In de Zwolsestraat op Scheveningen is maandagavond een gezin thuis overvallen door drie mannen. Rond 20.45 uur werd er aangebeld bij het huis. Nadat de vrouw de deur opendeed stormden mannen het huis in. De vrouw kon op tijd vluchten naar het balkon. De politie zoekt getuigen.
Volgens de politie was de vrouw thuis met haar kinderen. Waar die waren toen de mannen binnenkwamen, zegt de politie niet. Toen de vrouw terugkwam in huis waren de indringers verdwenen. Waarschijnlijk waren zij eerder op de dag ook al bij het huis geweest rond 00.15 uur en om 18.00 uur.
De politie denkt dat de verdachten op zoek waren naar een pakketje in het huis. Daarom is de politie op zoek naar mensen die een pakketje hebben aangenomen die niet voor hen bedoeld was.

Getuigen gezocht

Ook is de politie op zoek naar getuigen en camerabeelden. De mannen waren 'opvallend warm gekleed voor het zomerse weer die dag', schrijft de politie. Ze hadden alle drie een lange broek aan, dichte schoenen en een jas met capuchon. De mannen hebben een donkergetinte huidskleur.
Gezien de drukte maandag op Scheveningen hoopt de politie dat de indringers opgevallen zijn.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!