Dode gevonden in woning Loosduinen na melding over stank

© Regio15
DEN HAAG - In een woning aan de Folke Bernadottestraat in Loosduinen, is vrijdagavond een lichaam gevonden. De politie kreeg een melding binnen van omwonenden over stankoverlast. Toen hulpdiensten naar binnengingen, troffen zij daar een overleden persoon aan. Na onderzoek van de politie blijkt dat de persoon een natuurlijke dood is gestorven.
Nadat het lichaam werd gevonden, hebben agenten een schouwarts opgeroepen en die stelde vast dat de overleden persoon niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat laat een woordvoerder van de politie weten, aan Omroep West. Vanwege de sterke geur in de woning kwam ook de brandweer ter plaatse om de woning te ventileren.
Daarnaast bleken er in het huis nog twee katten en een chihuahua aanwezig te zijn. 'De hond is door de dierenambulance opgevangen en maakt het goed', vertelt de woordvoerder. De twee katten zijn op de vlucht geslagen toen hulpdiensten de woning betraden. Naar hen wordt nog gezocht.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!