Jeffrey Huf dinsdagavond te gast in ADOpraat

Jeffrey Huf te gast in ADOpraat | Den Haag FM
Jeffrey Huf te gast in ADOpraat | Den Haag FM
DEN HAAG - ADO-supporter Jeffrey Huf is dinsdagavond te gast in een nieuwe aflevering van ADOpraat. Samen met de bekende Hagenees en de vaste gasten bespreekt presentator Pim Markering het laatste nieuws over ADO Den Haag.
ADO Den Haag staat na drie wedstrijden spelen helemaal onder aan de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee beleeft trainer Dirk Kuyt de slechtste seizoensstart van ADO ooit in de eerste divisie. Daarnaast is het ook buiten het veld onrustig bij de club. De beperkte toegang van supporters in de komende thuiswedstrijd tegen Jong Ajax en het uitlekken van het salaris van Thomas Verheydt zorgen voor ophef onder de aanhang.
Jeffrey Huf heeft een duidelijke mening over de huidige gang van zaken binnen ADO Den Haag en legt uit wat hij slecht vindt aan het besluit van de lokale driehoek om bij de eerstvolgende thuiswedstrijd slechts seizoenskaarthouders en sponsoren toe te laten in het stadion.
Daarnaast komt de transfer van de Franse middenvelder Titouan Thomas ter sprake en wordt er geloot voor de winnaar van de prijsvraag van de vorige aflevering.
ADOpraat is dinsdagavond vanaf 19.00 u te zien via deze website en de Facebook-pagina van Den Haag FM. En natuurlijk ook op het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1312).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!