Politie geeft nieuwe beelden vrij van relschoppers bij wedstrijd ADO-Excelsior

© Regio 15
DEN HAAG - De politie heeft nieuwe beelden vrijgegeven van relschoppers rondom de wedstrijd van ADO tegen Excelsior. De identiteit van de personen heeft men nog niet kunnen vaststellen. De beelden waren dinsdag voor het eerst te zien in het opsporingsprogramma TV West.
Het gaat om relschoppers die betrokken waren bij de ongeregeldheden in en om het ADO-stadion rond de verloren promotiewedstrijd. Onder meer de Mobiele Eenheid (ME0 moest er aan te pas komen toen een deel van de Haagse supporters de aanhang van de tegenpartij bekogelde.
Ook buiten het stadion ging het mis: er werden spullen vernield en agenten werden bekogeld. Tijdens de rellen konden acht verdachten worden aangehouden, later volgden nog zestien aanhoudingen.
Onderstaande foto's zijn nieuwe beelden die de politie heeft vrijgegeven. Daarbij is ook een aantal verdachten mogelijk minderjarig, de politie geeft hen nog een week de tijd om zichzelf te melden bij de politie, anders worden herkenbare foto's gedeeld.
Een volledig overzicht van alle gezochte personen is te vinden op politie.nl.
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie
© Politie

Minderjarigen

© Politie
© Politie

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!