Rainbow Festival in PAARD gaat niet door vanwege tegenvallende ticketverkoop

Afbeelding: The Hague Rainbow Festival
Afbeelding: The Hague Rainbow Festival
DEN HAAG - Het Rainbow Festival INDOOR, wat voor komende zaterdag stond gepland in het PAARD gaat niet door. De organisatie meldt op Instagram dat het evenement is geannuleerd vanwege tegenvallende ticketverkoop.
De organisatie vindt het jammer, want Den Haag heeft ook goeie queerfeestjes nodig. 'In heel veel steden gebeuren dingen voor de queerscene, Den Haag kon niet achterblijven', zegt Sebastiaan de Graaf in Bob Staat Op.
Volgens Sebastiaan zijn er ook ontzettend veel evenementen deze zomer. 'Het lijkt me ook lastig kiezen waar je heen moet. Mensen kunnen maar één keer hun geld uitgeven. En wij gaan nu onderuit.'

'Niet het goede moment'

Het The Hague Rainbow Festival begon voor corona, lag toen een tijdje stil en is daarna weer opgepakt. Zo was er in juli al een feestje in Club ROOTZ. 'Misschien is het nu niet het goede moment. We zijn al jaren gewend om buiten de stad te moeten voor een queerfeestje, daar is net iets meer te beleven.'
Het is volgens Sebastiaan is het dan ook lastig om mensen naar Den Haag te krijgen. 'We staan er niet om bekend dat het hier bruisend is qua queerscene. We moeten extra hard werken om mensen hier te krijgen. Voor nu gaat het Rainbow Festival even op de plank.
Wie wel een kaartje heeft gekocht krijgt na het weekend een e-mail met daarin uitleg over het terugkrijgen van geld.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!