Marcel Verreck: 'Uiteengaan van Nick en Simon compenseert niet al het slechte nieuws'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe. In deze column spreekt hij over het uit elkaar gaan van Nick & Simon.
'Geen instroom van water, geen instroom van gas, geen instroom van stroom en geen instroom van dagelijkse boodschappen. En op den duur misschien alleen nog instroom van zeewater. De dingen vallen uiteen, de Kamer versplintert, de regering wankelt en zelfs Wopke Hoekstra bestaat tegenwoordig uit twee delen. Een kabinetsgedeelte en een interviewgedeelte. Het verbaast me dan ook niets dat zelfs Nick & Simon uit elkaar gaan, maar goed, daarmee wordt niet al het slechte nieuws gecompenseerd', aldus de columnist.
Marcel Verreck sluit elke week het politieke radioprogramma Spuigasten af met een column. Spuigasten is elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur live te horen op Den Haag FM of luister de podcast terug via Spotify.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!