Twee jongens en meisje gezocht na steekpartij in Transvaal

Politie doet onderzoek op de plek van de steekpartij in de Herman Costerstraat
Politie doet onderzoek op de plek van de steekpartij in de Herman Costerstraat © Regio 15
DEN HAAG - De politie zoekt naar getuigen van een steekpartij die maandag plaatsvond in de Herman Costerstraat in Transvaalkwartier. Bij het incident raakte een 24-jarige man gewond. Er wordt gezocht naar drie personen: twee jongens en een meisje.
Rond half vijf in de middag werd het slachtoffer gestoken door nog onbekende daders. Zij vluchtten vervolgens in de richting van de Steijnlaan en de Retiefstraat. Het slachtoffer werd aangetroffen op het terras van een snackbar op de hoek met de Paul Krugerlaan. De man werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
De politie vraagt heeft maandag in de buurt onderzoek gedaan en vraagt nu getuigen van de steekpartij van maandagmiddag 29 augustus om contact op te nemen. Dat kan als er bijvoorbeeld camerabeelden zijn of als er andere informatie is die van belang kan zijn voor het onderzoek.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!