Maan loopt dagje mee met Haagse politie: 'Dag met heel veel verschillende meldingen'

Maan met agenten van Jan Hendrikstraat
Maan met agenten van Jan Hendrikstraat © Politie Jan Hendrikstraat
DEN HAAG - De agenten van het politiebureau Jan Hendrikstraat hadden laatst een bijzondere stagiaire. Zangeres Maan liep een dagje mee met de politie. 'Het was een dag met heel veel verschillende meldingen en natuurlijk gezelligheid met collega's in de dienstauto', schrijft de politie op Facebook.
Maan was al eerder één dag 'agent'. Vorig jaar bracht ze met Bente het nummer Nee is Nee uit over straatintimidatie. Om te zien wat de politie op een dag allemaal doet liep ze mee met agenten in Amsterdam.
Maar ze wilde graag nog meer weten, dus ging ze een dagje met de Haagse politie mee. Wat ze van de dag vond is niet bekend, ze heeft er niks over gepost op haar Instagram.

Maan en Karel

Wellicht is Maan de komende tijd wel vaker in Den Haag te vinden. Ze is sinds kort samen met Karel Gerlach van Goldband. Tijdens het optreden van Goldband op Lowlands zong Maan als verrassing een nummer mee. Karel zei later dat hij verliefd is op Maan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!