UIT Festival-uitzending live vanuit Amare

UIT Festival 2022
UIT Festival 2022
DEN HAAG - Radioprogramma’s Het Woordenrijk en Kunstlicht trappen hun nieuwe seizoen af met een gezamenlijke uitzending op zondag 4 september van 12-14 uur vanuit Amare met een vooruitblik op de cultuur die komen gaat.
Zondag is het UIT Festival in de stad met veel optredens op het Lange Voorhout, een cultuurmarkt en previews van het nieuwe seizoen in allerlei theaters. Aan het begin van de middag trapt Den Haag FM af met een cultuurprogramma gepresenteerd door de mensen van Kunstlicht en Het Woordenrijk. Te gast zijn Cees Debets (Koninklijke Schouwburg, Theater a/h Spui, Zaal 3), Bob Schwarze (Literair Theater Branoul) en Henny van Haelen (Amare). Zij komen natuurlijk vertellen wat er diezelfde middag te doen is, maar blikken ook vooruit op het nieuwe theaterseizoen. Vaste Woordenrijker en Boekencurator Corina Maduro komt met een stapel uitgevers-catalogi om ons lekker te maken voor de boeken die we dit najaar kunnen verwachten. Muzikant Jhlina Wijsman, die onlangs succesvol een crowdfunding afrondde voor zijn debuut-plaat, komt daarover praten en ook een paar liedjes spelen.
De presentatie is in handen van Thom Ferwerda (Kunstlicht) en Ricco van Nierop (Het Woordenrijk). Het programma wordt uitgezonden vanuit de benedenverdieping van theater Amare. Tune in tussen 12-14 uur via 92.0 FM, de app van Den Haag FM of kom langs.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!