Spuigasten: raadsleden Caroline Verduin (D66) en Alexander Roep (VVD) over nieuw politiek jaar

Alexander Roep (VVD) en Caroline Verduin (D66)
Alexander Roep (VVD) en Caroline Verduin (D66) © Den Haag FM
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: raadsleden Caroline Verduin (D66) en Alexander Roep (VVD).
De Haagse gemeenteraad is sinds vorige week weer volledig opgestart na het zomerreces. De eerste raadscommissies zijn achter de rug en volgende week staat de eerste gemeenteraadsvergadering weer op het programma.
Vanwege de moeizame en trage formatie in Den Haag - inmiddels de enige gemeente in Nederland waar er nog geen nieuw college en coalitieakkoord is gepresenteerd - staan er vooralsnog geen spannende onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad.

Welke onderwerpen domineren?

Het wachten is namelijk op het nieuwe akkoord waar D66, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA naar verwachting binnenkort mee naar buiten komen.
Wat verwachten de raadsleden Verduin (D66) en Roep (VVD) van het nieuwe politieke jaar? Welke thema's zullen de komende tijd in de politieke arena domineren? En waar zullen de twee lokale politici zich dit jaar voor inzetten?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!