Tom Chaplin en Ava Nova in De Nieuwe Van Nierop

Ava Nova & OONA
Ava Nova & OONA © Gordon Meuleman
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week muziek van Tom Chaplin en Ava Nova (foto).
Ava Nova dook dit jaar weer terug het podium op en de studio in. Met als gevolg enkele toffe shows en al een vierde pracht-single op rij voor Robin Dirksen die ze dit keer opnam met het duo OONA. Zondagochtend vanaf 11 uur komt hun track voorbij, net als solo-werk van Keane-frontman Tom Chaplin.
Meer nieuwe releases zijn er van Arctic Monkeys, Yungblud, Gorillaz & Tame Impala, Jonathan Jeremiah, SOHN, The 1975, Voltage, Dawn Brothers met DeWolff en de Japanse wereldster Joji. Verder bekende dames die onder een nieuwe naam zijn doorgegaan; jazz-zangeres Kim Hoorweg die als Vulva ineens punk maakt en Caro Emerald die nu The Jordan heet en haar muzikale koers heeft verlegd.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!