Marcel Verreck: 'Crisis?! Gelukkig liggen de pepernoten weer in de schappen!'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe. In deze column spreekt hij over de pepernoten die al in de winkels liggen.
'Het is begin september, 32 graden, Gorbatsjov is dood, de natuur bijna, want de stikstofneerslag is nog erger dan gedacht, boerenkinderen denken dat Remkes een Ork is, de vlaggen zijn, evenals de oorlog in Oekraïne, nog steeds niet omgedraaid, de salamander in de duinen van Zandvoort zal een niet zo heel rustig weekendje hebben, Joe Biden is opgestaan uit de dood en heeft een oorlogsverklaring tegen Donald Trump uitgesproken en een burgeroorlog in Amerika is ook geen goed nieuws voor ons continent, de North Stream gaspijp is er even uit voor Russisch onderhoud, het gas in het hoofd van Annemarie Jorritsma is alleen nog maar lucht, de inflatie gaat net zo hard als Max Verstappen, maar godzijdank … de pepernoten liggen in de schappen. Bij alle ellende is er geen pepernootnood', aldus de columnist.
Marcel Verreck sluit elke week het politieke radioprogramma Spuigasten af met een column. Spuigasten is elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur live te horen op Den Haag FM of luister de podcast terug via Spotify.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!