Victory Boogie Woogietunnel twee nachten dicht voor onderhoud

© Gemeente Den Haag
DEN HAAG - De Victory Boogie Woogietunnel is deze week twee nachten (en een deel van de avond) gesloten voor het verkeer. Om onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren is de weg woensdag- en dondernacht dicht tussen 21.00 en 5.00 uur, zo heeft het verkeer er het minst last van.
Tijdens de afsluitingen kan verkeer richting het centrum omrijden via de A4 en de A12, de Utrechtsebaan, om door te gaan naar de S108. Verkeer in de richting van Rotterdam rijdt de omgekeerde route via de S108 en de A12.
De tunnel in de Rotterdamsebaan is woensdagavond vanaf negen uur gesloten tot donderdagochtend vijf uur. Diezelfde dag zal de weg in de avond (vanaf 21.00 uur) weer gesloten zijn tot vrijdagochtend. Ook dan gaat de weg om vijf uur weer open.
Het zijn niet de enige werkzaamheden die gepland staan voor de tunnel, ook op 30 november en 1 december staan er afsluitingen gepland.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!