Stufi bijna op? Studenten kunnen extra goedkoop films kijken bij Pathé

Foto ter illustratie: Pathé
Foto ter illustratie: Pathé
DEN HAAG - Studenten die met smart wachten op hun stufi en die aan het eind van de maand nog een paar euro op de bankrekening hebben staan, kunnen vanaf nu extra goedkoop naar de bios.
Pathé heeft sinds deze maand de Dikke Duo Dagen. Studenten kunnen voor slechts vijf euro naar de film. Want, zegt Pathé: 'De laatste week van de maand betekent aftellen tot de stufi wordt gestort. In die dagen moeten veel studenten ieder dubbeltje omdraaien en is er weinig budget om iets leuks te doen.'
In Den Haag kunnen studenten op 21 september naar Pathé Spuimarkt. Ook in Amsterdam en Maastricht kunnen studenten op die dag goedkoop naar de bios. Op 22 september zijn Rotterdam, Eindhoven en Groningen aan de beurt.

Prijzen

Op die dagen staat er in de zes steden ook een Win-Turbine, met talloze tegoedbonnen voor tickets, drankjes, snacks, merchandise en zelfs een gratis Unlimited Gold-abonnement. Iedereen met een studentenkaar, studentenov of CJP-pas krijgt toegang tot de turbine. Je krijg dan 30 seconden om zoveel mogelijk bonnen te pakken.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!