Stichting Voorall zoekt meest toegankelijke wijk voor mensen met beperking

© Stichting Voorall
DEN HAAG - Welke wijk is het meest toegankelijk voor mensen met een beperking? In welke wijk voel jij je het meest thuis? Waar winkel je het makkelijkst en in welke wijk krijg je de meeste hulp? Stichting Voorall is op zoek naar de beste wijk in de Week van de Toegankelijkheid, begin oktober.
Hagenaars worden gevraagd te stemmen en ook een jury kijkt naar de meest toegankelijke Haagse wijk. De wijk met de meeste stemmen krijgt de Haagse Pluim.
Na de prijsvraag worden alle reacties gebundeld en ter inspiratie aan de stadsdeeldirecteuren gegeven. 'We hopen hiermee dat sociale toegankelijkheid en de toegankelijkheid van de openbare ruimte en gebouwen nog meer prioriteit krijgen zodat inwoners met een beperking in het dagelijks leven minder barrières ervaren', aldus Voorall.
Stuur voor 19 september een e-mail met je naam, jouw favoriete wijk en waarom die wijk jouw stem krijgt naar info@voorall.nl of bel naar 070 – 365 52 88. Onder de inzenders worden twee cadeaubonnen van 15 euro verloot. De prijs wordt op 5 oktober uitgereikt.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!