John Legend en Glashart in De Nieuwe Van Nierop

Glashart
Glashart © Joost Le Feber
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12, met deze week nieuwe muziek van John Legend en Glashart.
Het nieuwe album van John Legend is simpelweg getiteld ‘Legend’. Na een twintigjaardurende carrière vond hij dat hij die titel wel verdiend heeft – en gelijk heeft hij. Van het dubbelalbum hoor je zowel een up-tempo als een slome soultrack zondagochtend. Glashart is het nieuwe pop/rock-project van de Haagse muzikant Robin Brock, die onder meer bij Machine Makes Man zat en solo-werk uitbracht. De debuutsingle onder deze nieuwe naam is geproduceerd door Wieger Hoogendorp (Goldband, Sophie Straat).
Meer nieuwe releases zijn er van Lewis Capaldi, Krezip, Björk, Kris Berry, Ari Lennox, Sampa the Great en Oliver Sim (bekend van The XX). De Top 3 is geheel Haags, met de comebacksingle van The Indien, Melanie Ryan en een albumtrack van Philip Kroonenberg.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!