Poetry at Sea in Het Woordenrijk

Poetry at Sea met Poezieboys
Poetry at Sea met Poezieboys © Poetry@Sea, 2019
DEN HAAG - In Het Woordenrijk spreken we over Poetry at Sea, hoor je gedichten en boekentips. Het poëzieprogramma is voortaan tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Festival Poetry at Sea vindt zaterdag 17 september plaats bij Manta Beach aan het Noorderstrand. Met organisator Noah van Klaveren blikken we in de uitzending vooruit op dit evenement vol poëzievoordrachten, workshops, lezingen, poëzie-ontbijt en muziek. We spreken dichter Diann van Faassen over haar poëziewandeling die ze op Poetry at Sea begeleidt en daarnaast over de voetbalwedstrijd die ter herinnering aan Harry Zevenbergen wordt gespeeld.
De boekentip is van theatermaker Jos Nargy, die we tevens zullen vragen naar de vele Poezieboys-activiteiten die weer zijn losgebarsten in dit nieuwe seizoen (Poeziebar, nieuw theaterstuk en optreden bij Poetry at Sea). Marike Verheul verzorgd het Gedicht van de Week en je hoort muziek en de literaire agenda.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!