Britse rockband Muse staat volgend jaar op Malieveld

© Instagram Muse
DEN HAAG - Rockband Muse staat volgend jaar op het Malieveld. Dat heeft concertorganisator MOJO maandag bekendgemaakt. Het terrein in Den Haag is een van de locaties die de band volgende zomer zal aandoen met hun wereldtournee 'Will of the people world tour'.
Op woensdag 7 juni 2023 wordt het Malieveld het podium voor de rockband. Het eveneens Britse rockduo Royal Blood zal het voorprogramma verzorgen. Het optreden in Den Haag is een van de twee optredens die Muse gepland heeft staan in Nederland. In oktober van dit jaar staat de band in Koninklijk Theater Carré. Dat optreden is al uitverkocht.
Kaarten voor het optreden in Den Haag zijn vanaf vrijdag 16 september om 10.00 uur te koop. Eerder is er een presale met een beperkt aantal kaarten, maar dat is enkel mogelijk als je een American Express creditcard hebt. Op Donderdag start er een voorverkoop voor mensen die geabboneerd zijn op de nieuwsbrief van MOJO.

Coldplay, Bruce, P!nk en Anouk

Het is niet de eerste grote act die het Malieveld aandoet. Zo traden eerder Coldplay (2012), Bruce Springsteen (2016), P!nk (2019) en natuurlijk onze eigen Anouk (2022) er op. Anouk maakte het optreden extra speciaal voor haarzelf en de fans, ze trouwde tijdens het concert op het Malieveld met haar grote liefde Dominique.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!