Groen, fietsers, kantoren, winkels of horeca? Gemeente wil input voor plannen rond Den Haag Centraal

© Twitter Gemeente Den Haag
DEN HAAG - Wil jij meer ruimte voor groen, fietsers, kantoren winkels of horeca rond station Den Haag Centraal? Om het gebied in de omgeving van het station aantrekkelijker te kunnen maken heeft de gemeente een enquête uitgedaan. Ze zoekt mensen die wonen, werken of studeren in de omgeving van het station en hun mening willen geven.
De gemeente is van plan om het gebied van de Utrechtsebaan tot het Spui en van de Bezuidenhoutseweg en het Prins Bernhardviaduct tot aan de Ammunitiehaven veranderen in een levendig gebied. Mensen moeten er kunnen werken, wonen en ontspannen. Met de enquête kan meegedacht worden over de plannen in de buurt van Den Haag Centraal.
In de enquête wordt gevraagd op welke manier je gebruik maakt van het gebied en wat je er nu van vindt. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in de beleving doordeweeks overdag en de avonden doordeweeks en de weekenden.
Daarnaast wil men weten hoe men kijkt naar de extra woningen en kantoren die worden toegevoegd. Ook zijn er vragen over voorzieningen (denk aan huisarts, onderwijs, sport, winkels en horeca) en er is een vraag over wat er nog meer ruimte moet krijgen in het gebied (denk aan groen, sport, fietsers of het parkeren van auto's).
Check hier de vragenlijst met betrekking tot de plannen rond Den Haag Centraal.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!