Foodtrucks, live muziek en een speciaal jubileumbier: brouwerij Kompaan bestaat tien jaar

© Den Haag FM
DEN HAAG - Goed nieuws voor Haagse bierliefhebbers: Kompaan heeft deze week iets bijzonders te vieren. De brouwerij aan de Binckhorsthaven blaast maar liefst tien kaarsjes uit en dat wordt aanstaande zaterdag besloten met een groot feest met bands, foodtrucks en zelfs een speciaal jubileumbier.
De Kameraad, de Bondgenoot en de Bloedbroeder; uit de koker van Kompaan kwamen al veel biertjes die inmiddels klassiekers zijn geworden. Dit weekend mag de Double Levensgenieter zich bij het rijtje voegen. Dit bier is speciaal ontwikkeld ter ere van het tienjarig bestaan van de brouwerij.
Live muziek en een ruime keuze aan culinaire versnaperingen moeten het evenement compleet maken. De brouwerij laat weten eventueel rekening te houden met de slechtste weersomstandigheden en dat ook in dát geval het feest gewoon door kan gaan. 'We hebben gezorgd voor genoeg beschutting.'
Iedereen is welkom op het gratis verjaardagsfeest dat zaterdag om 14.00 uur begint in de Thuishaven van Kompaan aan de Saturnusstraat. Kijk op de website van Kompaan voor het complete programma.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!