The Hague Photowalk: fototour langs de mooiste plekken in de stad en Scheveningen

René Oudshoorn
René Oudshoorn © The Hague Photowalk
DEN HAAG - De bekende Haagse fotograaf René Oudshoorn organiseert sinds kort heuse tours door Den Haag en Scheveningen. Hij trekt met groepjes belangstellenden langs bekende en minder bekende plekken en geeft fotografietips. Dat zei de fotograaf in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
'Ik loop mijn leven lang al door Den Haag en dan kom ik toeristen tegen', vertelt René (66). 'Maar sommige mensen willen geen hele verhalen horen op de vaste plekken die iedereen kent, maar ook de verborgen parels zien. En dat doe ik. Nu loop ik op zaterdag door Den Haag en zondag op Scheveningen. En ik weet hoe je goede foto's maakt. Zodat mensen met foto’s terugkomen en niet met kiekjes alleen.'
Je kunt met René op pad op gezette tijden en de mooiste plekjes in het centrum van Den Haag ontdekken. Tegelijkertijd krijg je dus tips en tricks om al het moois vast te leggen van de professionele fotograaf. Kijk voor meer informatie en tickets op zijn website.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!