Marcus Mumford en Hallo Venray in De Nieuwe Van Nierop (11 uur)

Hallo Venray
Hallo Venray © Joni Spaan
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Marcus Mumford en Hallo Venray (foto).
Het lijkt wel of Haagse muzikanten door middel van hun naam graag verwarring zaaien over waar ze vandaan komen; alleen al in Di-rect zitten Veenendaal, Wageningen, Westland en Zoest en dan heb je nog talent Maxine van Breukelen en de veteranen die niet uit een bepaalde stad uit Limburg komen. Hallo Venray is ruim dertig jaar bezig en toe aan hun dertiende album – op ‘Coffee & Cake’ serveren Henk Koorn & z’n maten stevige indierock met gevoel voor country-noir. Van de band hoor je zondagochtend zowel een nieuwe track als een klassieker. Tevens komt de solo-plaat van Marcus Mumford voorbij, die het prima zonder zijn Sons kan.
Meer nieuwe releases zijn er van Jeangu Macrooy, Death Cab for Cutie, Jesca Hoop, Loyle Carner, Rina Sawayana, Babs, Mura Masa en twee zussen-van; Noah Cyrus en Indy (van Lorde). Meer Haagse muziek is er van Di-rect, NIKO en van Philip Kroonenberg.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!