Binckhorstburg deze week afgesloten voor alle verkeer

Binckhorstbrug
Binckhorstbrug © Google Maps
DEN HAAG - De Binckhorstbrug is deze week nog tot en met vrijdag afgesloten voor al het verkeer. Ook fietsers en voetgangers kunnen geen gebruikmaken van de brug. Na vrijdag is de brug weer open voor alle verkeersdeelnemers, met uitzondering van vrachtwagens.
Sinds eind augustus wordt er al gewerkt aan de brug. Deze moet worden opgeknapt omdat hij in slechte staat is. Deze week zijn de laatste dagen dat er gewerkt wordt en daardoor kan er niemand gebruikmaken van de brug. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond zal de brug gesloten blijven voor vrachtwagens.
Auto's moeten ook deze week omrijden. Om de stad in te komen moet men vanaf de A12 via de Regulusweg (S108) en dan via de Wegastraat en Supernovaweg naar de Binckhorst.
De stad uitkomen kan via de Supernovaweg, Wegastraat en Regulusweg (S108) en dan naar de A12 richting Utrecht. De Maanweg zelf is wel bereikbaar, al zal daar gekeerd moeten worden. Keren mag niet op de kruising met de Binckhorstlaan.
Voetgangers en fietsers kunnen omrijden via Rijswijk en Molenwijk of door op de Binckhorst te kiezen voor de Maanweg, Melkwegstraat en de Zonweg
Binckhorstbrug wordt opgeknapt, verkeer moet maand lang omrijden
Binckhorstbrug wordt opgeknapt, verkeer moet maand lang omrijden © Gemeente Den Haag

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!