Dansen voor de vrede tijdens gratis dancefeest Party4Peace

Foto ter illustratie: Unsplash
Foto ter illustratie: Unsplash
DEN HAAG - 500 jongeren feesten donderdag tijdens de Party4Peace op de Internationale Dag van de Vrede. Het feest brengt vredesactivisten en muziekliefhebbers samen. Er zijn dj's en verschillende mensenrechtenactivisten.
Party4Peace is een hybride dansfeest in The Hague Tech aan de Wilhelmina van Pruisenweg 35. Jongeren komen er samen om te dansen en te praten over vrede met activisten, mensenrechtenverdedigers, NGO's (niet-gouvernementele organisaties).
Naast live muziek zijn er verschillende sprekers, zoals Bruce Cerew, een vluchteling uit de Liberiaanse burgeroorlog, Brenda Hersey (oprichter van TRY Globel), die in Irak vluchtelingen helpt om hun trauma te verwerken en Lidija Zelovic, een documentairemaker en motiverende spreker die op 21-jarige leeftijd ontsnapte aan de burgeroorlog in Bosnië.
De dj-line-up van de Party4Peace bestaat uit Laura van Dam, WEZZ en de eigen Flying Ryan uit Den Haag. Het feest begint donderdag om 18.00 uur en duurt tot middernacht. Het evenement is gratis, maar je moet je wel even aanmelden via deze website.
Meer informatie vind je op de site van Party4Peace

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!