Haagse Invloeden: Rekenkamer Den Haag en gedragswetenschapper Reint Jan Renes

Haagse Invloeden: Rekenkamer Den Haag en gedragswetenschapper Reint Jan Renes
Haagse Invloeden: Rekenkamer Den Haag en gedragswetenschapper Reint Jan Renes
DEN HAAG - Zaterdag te gast in Haagse Invloeden: Manus Twisk namens Rekenkamer Den Haag en gedragswetenschapper Reint Jan Renes over het duurzaamheidsbeleid van het kabinet.
De rekenkamer controleert het handelen van het lokaal bestuur; hoe doet zij dit vandaag de dag? Hoe belangrijk is het voor de rekenkamer dat er eindelijk een nieuw coalitieakkoord ligt in Den Haag? En hoe kijkt de rekenkamer naar het functioneren van het lokaal bestuur de afgelopen jaren? Presentator Ruben van Twillert praat erover met voorzitter Manus Twisk.
En gedragswetenschapper Reint Jan Renes is te gast. Vanuit concrete vraagstukken uit de praktijk, doet hij onderzoek naar de gedragspsychologie achter duurzaamheid. Hij adviseert o.a. het kabinet hoe de samenleving in die transitie mee te nemen. Ook zat hij eerder in het adviesteam gedragskennis Corona voor het kabinet. Wat moet de boodschap zijn aan de Nederlanders nu de winter in aantocht is, en - ondanks de landelijk aangekondigde maatregelen - veel mensen in onzekerheid zitten of ze de rekening kunnen betalen?
Haagse Invloeden: elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur live vanuit Amare.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!