Editors en Ed Struijlaart in De Nieuwe Van Nierop (11 uur)

Ed Struijlaart
Ed Struijlaart © Eva Captures
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Editors en Ed Struijlaart (foto).
De nieuwe plaat van Editors heet ‘EBM’ en dat is een samenvoeging tussen de bandnaam en die van producer (en nieuw bandlid) Blanck Mass. Het kan ook slaan op het muziekgenre ‘Electric Body Music’ dat in de ‘80’s opkwam. Industriele electra-dance wordt dan ook vermengt met de bekende Editors-rock op hun plaat. Zondagochtend komt alvast een track voorbij in de uitzending net als de nieuwe single van Leidschendammer Ed Struijlaart.
Meer nieuwe releases zijn er van Rondé, Beth Orton, Tamino & Angèle, Chef’ Special, Maya Hawke, Lil Nas X, Sam Smith, Major Lazer en het Haagse Silver Lake. Tevens hoor je een song van de Musketiers, een supergroep uit de Nederpop met Bertolf, Paul de Munnik, Paskal Jacobsen en Daniel Lohuis.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!