Jonge Stadsdichters in Het Woordenrijk (om 13 uur)

vlnr: Nachoua Douayry, Khadija Ibourk El Idrissi, Insaf el Assouad, Nart Alghabbach
vlnr: Nachoua Douayry, Khadija Ibourk El Idrissi, Insaf el Assouad, Nart Alghabbach © Martijn Beekman
DEN HAAG - In Het Woordenrijk de Jonge Stadsdichters, verhalen, poëzie en tips. Het poëzieprogramma is voortaan tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Het Jong Stadsdichters Collectief bestaat uit een kwartet dichtende Hagenaars die sinds een half jaar aangesteld zijn. Naar een initiatief van De Haagse Gemeente & Bibliotheek, het Literatuurmuseum en Huis van Gedichten zullen zij op gepaste tijden op poetische wijze de stad voorzien van hun perspectief. De komende periode komen de Jonge Stadsdichters om beurten bij Het Woordenrijk langs om hun stem te laten horen. Zondag trappen we af met de 20-jarige Nart Alghabbach.
Voor de rubriek Het Gedicht van de Week komt Alexander Franken langs, Kristel Snellen verzorgt een kort verhaal en je hoort de literaire agenda.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!