Glühwein, kerstlichtjes en shoppen: Royal Christmas Fair terug op Lange Voorhout

© Richard Mulder
DEN HAAG - Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek: de Royal Christmas Fair staat dit jaar weer op het Lange Voorhout. Van donderdag 8 tot en met vrijdag 23 december kan je lekker struinen tussen de kerstkraampjes.
Na twee coronajaren kan de Haagse kerstmarkt weer doorgaan. Het Lange Voorhout wordt weer verlicht met 100.000 twinkelende lichtjes en tientallen kersthuisjes.
Ook kan je lekker eten en drinken op de markt bij verschillende foodtrucks en barretjes. En ook de kerstman ontbreekt uiteraard niet. De kerstmarkt is dagelijks van 12.00 - 21.00 uur gratis te bezoeken.

Winterse uitjes

En niet alleen het Lange Voorhout is in kerstsfeer. Ook kan je van 14 tot en met 18 december lichtshow van The Hague Highlights bekijken, is er op 16 en 17 december Jazz en Route op het Noordeinde en kan je weer schaatsen op het Kurhausplein tijdens het Cool Event.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!