Kassamedewerker met steekwapen bedreigd in supermarkt Leyweg

© Politie
DEN HAAG - Een nog onbekende man heeft dinsdagavond een poging gedaan om een supermarkt aan de Leyweg te overvallen. De kassamedewerker werd daarbij bedreigd met een steekwapen. Met een beveiliger in de achtervolging wist de overvaller dinsdag toch te ontkomen.
Het incident gebeurde dinsdagavond rond 18.00 uur in een supermarkt aan de Leyweg, de man bedreigde de medewerker in een poging de supermarkt te overvallen. Daarna sloeg hij op de vlucht over de Leyweg, de Hengelolaan en de Maartensdijk in de richting van de Melis Stokelaan. Een beveiliger van de supermarkt kon de man nog enige tijd volgen voor hij wist te ontkomen.
De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. De gezochte man droeg tijdens de overval een parka-model jas met een zeer grote capuchon met een wit/grijze bontkraag, daaronder droeg hij een zwarte broek en zwarte sportschoenen met witte accenten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!