Spuigasten: oud-wethouder Boudewijn Revis (VVD) over coalitieakkoord

Boudewijn Revis.
Boudewijn Revis. © Martijn Beekman/gemeente Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdag te gast: oud-wethouder Boudewijn Revis (VVD).
Een liefdeloos, gedwongen huwelijk dat niet meer te redden is? Een ploeg zonder gedeelde visie? Een coalitie die te weinig oog heeft voor de zwakken? Of juist een nieuw stadsbestuur dat met veel enthousiasme aan de slag gaat. Wethouders die flink willen investeren in het mooier maken van de stad. Een college dat tegelijk ook nog een sociaal beleid gaat voeren en naar de inwoners wil luisteren. De recensies van het nieuwe coalitieakkoord 'Voor een stad die tegen een stootje kan' en eigenlijk toch ook al het nieuwe college dat het moeten gaan uitvoeren, verschilden maandagavond radicaal in toon tijdens het debat over het akkoord.
Hoe leest oud-wethouder Boudewijn Revis (VVD) het coalitieakkoord? En wat vindt hij van het onderhandelingsresultaat van de VVD, die beloofde de lasten te verlichten, maar in plaats daarvan akkoord ging met lastenverzwaringen?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!