Björk en Gabriels in De Nieuwe Van Nierop

Gabriels
Gabriels
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Björk en Gabriels (foto).
Een programma met nieuwe muziek betekent niet automatisch dat er enkel nieuwe artiesten voorbij komen. Zo hoor je deze week opvallend veel gloednieuwe muziek van ‘oudere’ artiesten als Nits, Bruce Springsteeen en Arno (actief sinds de ‘70’s), Pixies (sinds ‘80’s) Arctic Monkeys, Paramore (sinds de zero’s) en Björk die al als tiener eind jaren ’70 op de IJslandse radio te horen was, jaren later in het alternatieve circuit doorbrak met de band Sugarcubes en wereldwijd solo-hits scoorde in de jaren ’90. Je hoort zondagmiddag een nieuwe song van haar en een klassieker. Naast bekende namen hoor je ook het nieuwe soultalent Gabriels, de band van zanger Jacob Lusk uit LA, die hun tweede EP uitbrachten dit weekend.
Meer nieuwe releases zijn er van Danny Vera, Ed Sheeran, MIA, The Snuts, Yeah Yeah Yeahs, Marike Jager, Joya Mooi en aandacht voor de deze week overleden rapper Coolio.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!