Cary van Rheenen organiseert lezersbal voor presentatie van nieuw boek

DEN HAAG - Hagenees, nachtbraker, dichter, muzikant en schrijver Cary van Rheenen organiseert op 7 oktober een lezersbal om zijn nieuwe boek 'Mijmerdingen' te presenteren. Dit vertelt hij in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
Het nieuwe boek wordt dan op een geheel eigen en muzikale manier aan het aanwezige publiek gepresenteerd. 'Om lezers een leuk gevoel te geven, organiseer ik een lezersbal in plaats van een boekenbal', vertelt Cary. 'Ik kijk altijd met gezonde jaloezie naar een boekenbal, dus organiseer ik zelf een variant hierop. Veel bekende artiesten in het Haagse komen optreden, zoals Bas Paardekooper, Sander Kaatee, Peter Wassenaar, Taco Gorter, De Gebroeders de Gier, Victor Meijer, Robert Harmson (Ziggy), Arjan Wildschut en nog meer muzikale verrassingen.'
Het evenement vindt plaats op vrijdag 7 oktober om 20:00 uur in het Prinses Irene Sportpark in Rijswijk, de plek waar ADO Den Haag haar trainingen afwerkt. Cary hoopt op een grote opkomst bij de lancering van het boek. 'Bij mijn laatste presentatie van Nachtmijmeringen waren er iets meer dan 200 mensen aanwezig. Ik hoop dat het nu weer zo druk wordt. De toegang is gratis en de consumptieprijzen laag. Het wordt een hele gezellige, gemêleerde avond met als enige minpunt de presentatie van mijn boek’ zegt Cary ironisch.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!