Oude hoofdsponsor verdwijnt van dak stadion ADO Den Haag

De letters van de oud-sponsor van ADO Den Haag worden van het dak gehaald
De letters van de oud-sponsor van ADO Den Haag worden van het dak gehaald © ADO Den Haag
DEN HAAG - Door de komst van een nieuwe hoofdsponsor werd al bekend dat het stadion van ADO Den Haag voortaan 'Bingoal Stadion' genoemd zou worden, maar de oude naam 'Cars Jean Stadion' prijkte nog op het dak. Tot vandaag.
De letters van de oude hoofdsponsor zijn inmiddels van het dak verwijderd, laat ADO dinsdag weten. 'Hiermee is er plaatsgemaakt voor het bevestigen van de letters van onze stadionpartner Bingoal.' Aan het einde van de maand moeten de nieuwe letters bovenop het stadion staan.
Bingoal werd dit jaar gepresenteerd als nieuwe naamgever van het stadion. Het duurde even voor de letters ook op het stadion kwamen omdat er een omgevingsvergunning nodig was. Ook het leveren van de materialen voor de letters duurde langer dan normaal.

Herstelwerkzaamheden dak

Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt aan het dak. Dat raakte bij een storm beschadigd. De herstelwerkzaamheden daarvoor zijn al enkele weken in gang. De club verwacht dat deze voor de winterstop zijn afgerond.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!