Pakketbezorger (20) door twee mannen bedreigd en beroofd in Mariahoeve

© Rosebox (Unsplash)
DEN HAAG - Een pakketbezorger is zaterdagochtend in Mariahoeve door twee onbekende mannen beroofd. Het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een steekwapen. De twee daders maakten een aantal pakketten buit bij de overval.
De 20-jarige pakketbezorger stond zaterdagochtend rond half elf met zijn bus op het Suzannaland geparkeerd toen de twee mannen naar hem toekwamen. Ze bedreigden hem met het wapen en eisten een pakket. Met die buit zijn ze ervandoor gegaan. Bij een onderzoek in de buurt zijn de verdachten niet meer gevonden.
De politie vraagt nu aan getuigen die deze straatroof hebben zien gebeuren, of meer informatie erover hebben om contact op te nemen.

Signalementen

De eerste verdachte is een man tussen de 20 en 25 jaar oud, met een lichtgetinte huidskleur en een normaal postuur. Ten tijde van de overval droeg hij een grijze trainingsbroek van het merk Nike, een zwarte jas en witte sneakers. Ook had hij een capuchon op.
De ander had een donkere huidskleur, was 1 meter 90 lang en droeg een mondkapje. Verder was hij gekleed in een zwarte joggingsbroek, een zwarte dunne gewatteerde jas en had hij zwarte sneakers aan. Ook had hij een capuchon op en droeg hij handschoenen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!