ADO Den Haag - FC Eindhoven vrijdagavond live te volgen op Den Haag FM

Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
DEN HAAG - ADO Den Haag speelt vrijdagavond in het eigen Bingoal Stadion tegen FC Eindhoven. Het ADO van trainer Dirk Kuyt presteert dit seizoen nog niet zoals verwacht en zal tegen FC Eindhoven ook geen makkelijke avond krijgen. De ploeg uit de lichtstad kent een goede seizoensstart en staat momenteel derde in de Keuken Kampioen Divisie.
ADO Den Haag wist dit seizoen pas twee wedstrijden te winnen en is daardoor onderin terug te vinden op de ranglijst. ADO staat momenteel zeventiende en treedt vrijdagavond in eigen huis aan tegen FC Eindhoven, de enige ploeg in de competitie die dit seizoen nog geen wedstrijd verloor.
Slechts drie ploegen heeft ADO op de ranglijst nog onder zich, te weten: Helmond Sport, FC Den Bosch en Jong FC Utrecht. Tegen de twee laatstgenoemde ploegen wist de ploeg van trainer Dirk Kuyt dit seizoen niet te winnen. In eigen huis werd in de tweede speelronde met 2-0 verloren van FC Den Bosch en drie weken geleden kwam ADO in Utrecht niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Winst tegen PEC Zwolle

Verassend was dan ook de overwinning op toenmalig koploper PEC Zwolle. Op bezoek in Zwolle won ADO met 1-2. De verwachting was daarna dan ook dat ADO afgelopen vrijdag in eigen huis grote kans zou maken om te winnen tegen Jong PSV. Maar tot grote teleurstelling van de fans, die voor de tweede keer dit seizoen met witte zakdoekjes zwaaiden, gingen de Eindhovenaren met een 1-3 overwinning huiswaarts.
Vrijdagavond volg je de wedstrijd ADO Den Haag - FC Eindhoven live op Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl doen vanuit het stadion wedstrijdverslag. Te beluisteren op 92.0, Den Haag FM en hier via onze website en app!

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!