Duetten en Linde Schöne in De Nieuwe Van Nierop

Linde Schöne
Linde Schöne © Paul Wijsen / Josefien Hoekstra
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Candy Dulfer met Ivan Perotti en Linde Schöne (foto).
De Nijmeegse Linde Schöne brak kleinschalig door met hiphop-plaat ‘Linne van Nimma’, vervolgens werd ze her en der gevraagd als songwriter voor bijvoorbeeld Maan en Trijntje Oosterhuis en ze is nu terug met een plaat waarop ze het heft weer in eigen hand neemt. Zondagochtend hoor een track van haar ‘Teugels’ en heel veel duetten. Zo werkt saxofonist Candy Dulfer samen met zanger Ivan Perotti, doet Carly Rae Jepsen het met Rufus Wainwright en zingt Guy Garvey (elbow) mee op de nieuwe SYML en zingt Eefje de Visser ineens Engels op de nieuwe Weval.
Meer nieuwe releases zijn er van Måneskin, Bush, Charlie Puth, Oh Wonder, The Cult, Jamila Woods, Hozier, Courtney Marie Andrews en Roosbeef. Tevens hoor je de Nederlands/Iraanse muzikant Sevdaliza met een song voor onderdrukte vrouwen in de wereld geschreven naar aanleiding van de protesten in Iran.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!