Automobilist (19) meldt zich voor betrokkenheid aanrijding jongen (6) op Loosduinseweg

© Regio15
DEN HAAG - Een 19-jarige man heeft zich vrijdag bij de politie gemeld voor betrokkenheid bij de aanrijding van de 6-jarige Naoufel op de Loosduinseweg. Dat laat de politie weten. De jongen werd maandagavond aangereden toen hij met zijn gezin het zebrapad overstak. De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor. De politie zocht daarna dringend naar een zilvergrijze Toyota. De politie laat weten dat de man vast zit en wordt verhoord.
Naoufel was bijna aan de overkant toen er een auto door rood reed en de jongen aanreed. De bestuurder stopte niet en reed door richting de Oude Haagweg. Hij liet het kind zwaargewond op de rijbaan achter.
Omstanders belden meteen 112. Toen de politie aankwam was het slachtoffer buiten bewustzijn. Een traumahelikopter werd opgeroepen en de jongen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Coma

'De familie is er helemaal kapot van', vertelt Tarik El Yahiaoui, de neef van Naoufel tegen mediapartner Omroep West. 'We vinden het gewoon onmenselijk.'
'Op dit moment wordt Naoufel in coma gehouden in het ziekenhuis', vertelt Tarik. Bij de aanrijding brak Naoufels zijn nek. De neef spreekt namens de familie, die vol verdriet is door wat er met Naoufel is gebeurd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!