Marcel Verreck: 'In Moskou ontstaat ouderwets PvdA-sfeertje van elkaar doeltreffend elimineren'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe. In deze column spreekt hij over Khadija Arib.
'Khadija Arib scheen zich genadeloos te hebben gedragen. In haar omgang als Kamervoorzitter met al die praatzieke en aandachtsbeluste Tweede Kamerleden vond ik dat altijd zeer verfrissend. Onder haar straffe leiding was de Tweede Kamer niet het zootje ongeregeld dat het nu is. Maar backstage was het een slagveld. Allerhande gekwetste en vernederde ambtenaren verdwenen snikkend in de ziektewet. Ik riep vorige week al dat we Arib naar het Kremlin moeten sturen, om Poetin weer dat kleine bleke mannetje te maken dat hij eigenlijk is. Nou, ondertussen schijnt in Moskou nu ook weer een ouderwets PvdA-sfeertje te ontstaan van elkaar doeltreffend elimineren. Want zelfs in een dictatuur wordt niemand blij als alles naar de klote gaat', aldus de columnist.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!