Jytte wint 64.000 euro in VriendenLoterij Miljonairs: 'Ga mijn prijs delen met mijn moeder'

© Jurgen Jacob Lodder
DEN HAAG - Een Hagenaar is dit weekend in de prijzen gevallen tijdens de eerste aflevering van VriendenLoterij Miljonairs van presentator Robert ten Brink. Jytte won zaterdag op tv 64.000 euro. 'Ik ga mijn prijs delen met mijn moeder, dat geeft haar net iets meer rust en ruimte.'
Het tv-programma werkt hetzelfde als het oude Weekend Miljonairs, waarbij een deelnemer 1 miljoen euro kan winnen. Tijdens het programma kan de speler drie hulplijnen inzetten.
'Ik vond het een ontzettend leuke ervaring, het voelde echt als een dagje uit. Ik ben een spelletjesfanaat dus ondanks dat het spannend was kon ik de focus goed bewaken. Ik ga mijn prijs delen met mijn moeder, dat geeft haar net iets meer rust en ruimte. Daarnaast ga ik ook een mooie reis maken samen met mijn man en gaan we met de kinderen een weekendje naar de Efteling.'

Haagse winnaars

Hagenaars vallen de laatste tijd lekker in de prijzen tijdens tv-programma's. Zo won Rob uit Ypenburg eerder een auto bij Miljoenenjacht. En Talitha won 50.000 euro bij hetzelfde programma van Linda de Mol.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!