44ste automobilist botst op poller Escamplaan

© Regio15
DEN HAAG - Op de Escamplaan is maandmiddag opnieuw een automobilist tegen de poller geknald. Het is de 44ste botsing sinds voorjaar zomer toen de pollers werden geplaatst. Vrijdag was het ook al raak bij het HagaZiekenhuis.
Volgens nieuwssite Regio15 raakten twee mensen gewond bij de aanrijding maandag. De bestuurder reed vanaf de Leyweg richting de Dedemsvaartweg. Ondanks de verkeersborden en aanwijzingen zag de automobilist de poller over het hoofd en knalde erop.
Sinds de eerste dag dat de pollers er stonden knalden er auto's tegenaan. Er werden verkeersborden, groene vlakken en lichtjes op de pollers geplaatst. Maar dat mocht niet baten. Een tijd lang stonden er ook de hele dag verkeersregelaars om automobilisten te waarschuwen.

Verkeersregelaars

Uiteindelijk besloot de gemeente dat de verkeersregelaars er alleen nog maar 's ochtends hoefden te staan. Maar sindsdien gaat het weer mis op de Escamplaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!