Goldband en Frenna genomineerd voor muziekprijs MTV

Goldband en Frenna
Goldband en Frenna © Mauritshuis en Den Haag FM
DEN HAAG - Goldband en Frenna zijn twee van de vijf kanshebbers bij de MTV Europe Music Awards. De Haagse band en de Haagse rapper zijn genomineerd als 'Best Dutch Act'.
Het is sowieso een succesvolle periode voor Goldband: ze hadden een spectaculair optreden op Lowlands en volgend jaar staan ze in AFAS Live. De concerten voor maart 2023 waren binnen no-time uitverkocht. Nu kan daar zomaar een award bijkomen als er genoeg mensen zijn die de band een stem gunnen.
Maar je stem kan ook naar een andere act uit het Haagse gaan, want ook Frenna heeft een nominatie gekregen. Frenna werd dit jaar genomineerd voor een Edison en wist onlangs de Red Bull SoundClash 2022 te winnen. De rapper trad trouwens eerder al op in AFAS Live, dat concert uit 2021 is te zien op Videoland.
Een van de twee Haagse acts kan volgende maand zomaar met een MTV Europe Music Award naar huis gaan. Ze moeten het opnemen tegen elkaar en tegen Antoon, Rondé en Yade Lauren. Een stem uitbrengen op een van de vijf Nederlandse acts kan, tot 9 november, op de website van MTV. De awards worden op 13 november uitgereikt.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!