Tweede verdachte (21) aangehouden na woningoverval Wateringse Veld

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - Een 21-jarige man is woensdag aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de woningoverval aan de Stavangerstraat. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Eerder werd al een 19-jarige man aangehouden. Naar de derde verdacht wordt nog gezocht. Zijn identiteit is bekend, maar de man is nog niet gevonden.
De woningoverval vond plaats rond 12.00 uur op 14 september. Twee verdachten belden bij de woning aan en deden zich voor als bezorgdienst van een supermarkt. Toen de deur werd opengedaan en de bewoonster het brood uit een boodschappenmandje wilde pakken werd deze door de twee naar binnen geduwd. Binnen werden zij mishandeld en bedreigd met een vuurwapen. Bij de overval raakte een bewoner gewond. De twee vertrokken nadat ze een jas van de slachtoffers hadden aangetrokken.
Beelden van de overval waren onlangs te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht. Ook op sociale media werden beelden van de twee gedeeld. Een 19-jarige man uit Amsterdam kon een week na de overval worden aangehouden. De derde verdachte wordt nog gezocht. De politie vraagt om de man niet zelf te benaderen, maar contact op te nemen met de hulpdiensten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!