Nieuwe LEGO-winkel opent eind oktober in de Spuistraat

© Den Haag FM
DEN HAAG - De nieuwe LEGO store in de Spuistraat gaat open op 27 oktober. De winkel zou eigenlijk deze zomer opengaan, maar liep wat vertraging op tijdens de verbouwing. Voor de opening wordt er een 'Haagse ooievaar' van LEGO-stenen gemaakt.
De LEGO-winkel komt in het oude pand van de H&M. In de winkel komt een Kies & Bouw wand, waar je elementen uit kan zoeken die je nodig hebt voor je bouwwerk. Daarnaast is er een 'bouw een minifiguur' toren waar je kan mixen en matchen uit een brede selectie accessoires om je eigen LEGO minifiguur te bouwen.
'De nieuwe LEGO winkel in Den Haag zal bouwers van alle leeftijden inspireren dankzij eindeloze speelmogelijkheden en een spannende ontdekkingsreis in de LEGO wereld. We zijn verheugd om het nieuwe LEGO store te onthullen met innovatieve speelervaringen en een bestemming voor productlanceringen, evenementen en een hub voor onze LEGO fans', aldus Scott Roseman, District Manager Benelux bij LEGO.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!