Opnieuw pollerbotsing Escamplaan: teller op 45

© Regio15
DEN HAAG - Opnieuw is er een auto op de poller gebotst op de Escamplaan. Volgens nieuwssite Regio15 reed de automobilist maandagavond achter een ambulance aan. Het is de 45ste automobilist die in anderhalf jaar tijd op de bewegende paal knalt.
Bijna niks lijkt te helpen om het aantal botsingen naar nul te krijgen. Er werden extra borden neergezet, de poller werd beter verlicht en een tijdlang stonden er verkeersregelaars. Nadat de botsingen een tijdje minder werden, hoefden de verkeersregelaars er niet meer de hele dag te staan.
Maar sindsdien gebeuren er weer vaker ongelukken. Wethouder Anne Mulder (VVD) liet in een debat weten dat de gemeente nog iets nieuws gaat proberen om het aantal pollerbotsingen terug te dringen: er komt extra belijning en de Escamplaan wordt opnieuw ingericht. Maar dat laatste gaat nog wel een jaar duren, zei hij in Bob Staat Op.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!